Prodam Renault Scenic

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

UPDATE: Avto je prodan.

S težkim srcem prodajam krasen Renault Scenic, letnik 2007. Imenuje se Veronika (dolga zgodba, je pa v zvezi z njenim francoskim poreklom).

Veronika je vsa ta leta pridno in neumorno prenašala mene v službo in nazaj ter kot mama taxi razvažala mulce na treninge in dejavnosti (v avtu niso jedli). Avto je izredno prostoren, tudi notranjost je lepo ohranjena, ima fantastično panoramsko stekleno streho.

 

Noči in vikende je prespala v garaži. Nikoli ni imela neprijetnih srečanj z drugimi avtomobili ali predmeti. Sem njena prva lastnica in sem jo skrbno in redno vozila na servis Renault (k Preši v Cerklje in h Kernu v Komendi).

Veronika ima 169k km, kar je v primerjavi s sovrstniki na avto.net za cca 100k manj. Niti enkrat ni bila muhasta ali me pustila na cedilu. Njen bencinski motor lepo prede in ne povzroča težav.

Pred dobrim letom in pol sem vanjo investirala 2k, ker se ji je upehala klima in je bila v celoti zamenjana, dobila je tudi nov akumulator, nove zadnje amortizerje, sklopko, jermen že prej in še en kup stvari, katerim niti ne vem imena. Vsi rezervni deli so bili vedno originalni, Renaultovi. V sprednje vetrobransko steklo je že pred leti priletel kamenček in naredil luknjo, zato je bilo takrat v celoti zamenjano tudi vetrobransko steklo. Zavarovanje stekel se res splača, majke mi!

Trenutno je še obuta v zimske gume, vožene drugo sezono, v take seksi, ki so tanjše (če je to pravi izraz) od alu feltne pa tja do konca profila. Ima tudi še ne 2 sezoni vožene letne gume, tudi take lepše, ki jih seveda priložim zraven. Zraven gre tudi originalen strešni prljažnik, ki ga je Veronika prenašala točno 2x, ko sem na njem peljala svojo surf desko na Hvar.

Aha, pa celoletno vinjeto ima tudi gor, zavarovanje in registracija ji poteče v prvi tretjini maja.

Zapiši svojo ponudbo v komentar s svojim e-naslovom (ki se na zunaj ne bo videl) in bom stopila v stik s teboj. Če poznaš koga, ki bi avto z ljubeznijo vozil kot drugi lastnik ali lastnica še dolga leta naprej, se priporočam, da mu posreduješ ta oglas.

Še Veronikine slikce, narejene s telefonom. Te dni dežuje, pa na teh slikah ni glih lepo oprana. Ojej, spodaj je prav svinjska, ker imajo pri hčerkini plesni šoli šodr parkirišče z lužami:

UPDATE: Avto je prodan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail