About

Karmen 

Vodja produktne ekipe v uspešnem mednarodnem podjetju, radovedna raziskovalka spleta, tehnoloških in digitalnih trendov, na vseh družabnih omrežjih razen na Snapu (ker ga še vedno ne štekam, meni so bolj všeč obstojnejše in dolgoročnejše reči). Ponosna nosilka DIMAQ certifikata.

Zasebno mama 4 otrokom, ki se jim ne mudi odselit od hiše. Ker so mulci zrasli, imam zdaj več časa tudi za vse, kar me še veseli: obožujem surfanje (wind surfing), pojem v pevskem zboru, rekreativno plavam, komaj čakam, da se zapodim na sneg. Z možem hodiva skupaj na body-work telovadbo (fajn je, priporočam) in plesat latinsko ameriške in standardne plese. Nekoč bi se rada naučila še igrati saksofon in govoriti francosko.

Skoraj 10 let vsebin in številnih foto zapisov s prejšnjega bloka www.zibelka.si/blog je zdaj nekje v virtualnih nebesih (če obstajajo) in le Googlovi botki jih še radi neumorno iščejo. Ta novi blog ima zdaj novo domovanje v prijazni Žabji mlaki, jaz pa nov zagon, da kakšno novo pametno napišem in fotografiram.

Dobrodošli!