Nova Zibelka

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Draga obiskovalka ali obiskovalec,

blog zibelka.si je izgubil svoje prvotno strežniško domovanje in skoraj 10 let vsebin. Prav mi je, ko sem pa delala backup na strežnik 🙂

No, ne bomo sekirali (edino recept za vanilijeve rogljičke bom res pogrešala), začenjam znova. Malo moram tole še spedenat, najdet kakšen lušten tempeljt, nainstalirat par vtičnikov in gremo naprej.

Če še spremljaš blog v kakšnem RSS feedu, si prosim prestavi zibelka.si/blog na zibelka.si. Ne bo več kompliciranja 🙂

To je to.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

8 thoughts on “Nova Zibelka”

  1. Saj ne vem, kam pošiljam ta moj mail, ampak ali je to res, da se je včeraj izgubila stran. Doma imam shranjen v Wordu vaš recept in sem ga včeraj našla, pa sem, rekla bom spacala cimetove rolice. Danes pa po sliki sledim povezavi in vidim zibelka.si je mrknila. torej sedaj vas najdem na nova zibelka.si.
    Ja, če rabite vaš recept za cimetove rolice, ga pošljem. Ušam,da vam bo uspelo najti čim več receptov.
    Pozdrav, Lidija

    1. Zdravo, Lidija.
      Najlepša hvala, ker si se javila in tole se je zapisalo v komentarje novega bloga. Ker pa blog na novo postavljam, nimam še zaščite pred spam komentarji in vsak komentar na začetku potrdim, da je viden.

      Zelo bom vesela recepta za cimetove rolice, ker tega bi pa res pogrešala 🙂

  2. Živjo,
    če je to tista pašteta iz časov KC-ja, potem je spodnji recept pravi. No, kakorkoli, pašteta je še vedno odlična!

    Potrebujemo:

    • 1/2 kg kakovostne teletine
    • 3 korenčke
    • 2 čebuli
    • 2 stroka česna
    • malo majarona
    • sol
    • poper
    • 20 dag pečene slanine
    • 125g masla
    • 3 kisle kumarice
    • 1 žlico kaper
    • sok 1/2 limone
    • 3 žlice majoneze
    • 1 žličko gorčice

    Sestavine iz prvega dela: meso, čebulo (narezano na 4 kose), korenje, celi česen, majaron in sol popečemo ter dušimo v pokriti posodi, na malem ognju, 1 uro in pol.
    Postopoma dodajamo v mešalnik na kose narezano ohlajeno meso, omako, narezano slanino, maslo, kumarice, kapre, limonin sok, majonezo, gorčico, poper, sol in vse skupaj zmiksamo v gladko maso.

    Dober tek!

    1. Rok, prispevkov je bilo na tisoče, prva leta sem pisala vsak dan 🙂 ma kdo bo vse to kopiral. Poleg tega bi manjkali komentarji, ki so se pri marsikaterem prispevku razvili v lepo debato.

Comments are closed.