What now?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ugotovila sem, da že precej več kot eno leto nisem ničesar napisala semle.

Priznam, malo sem pozabila, da ta blog še obstaja, in ko je včeraj prišel račun za domeno in hosting, pa – saj veš “should I stay or should I go”. Sem mu dala še eno šanso, pa da vidimo…

Verjetno mi ne bi škodilo, da začnem spet pisati. V tem času, ko bolj čučkamo doma in mi že samo pot do službe da filing “vauuuuu potujem!!!” sem razmišljala, da bi naložila gor lepe fotke iz potovanj prejšnjega leta in letos do konca februarja, saj sem se precej potepala po jadranskih, italijanskih in nemškogovorečih področjih ter posnela nekaj lepih fotk s telefonom. A naj kaj objavim, ali je to “bilo pa prošlo” in naj ostane v nekem drugem času?

No, vmes sem tudi menjala telefon. Priznam: s Huawei P30 Pro se da delat FANTASTIČNE fotke.  Noro dobre fotke. Kot da nekako niso moje, saj jih umetna inteligenca lepo polišpa in uštima, da izgledajo, kot da niso s tega sveta. Huaweizverino sem dala hčeri, in šla nazaj na manjšega jabolčka, ker mi Android zelooo ni ustrezal.

Sedaj sem malo nesrečna: imam telefon s shitty kamero, moj dobri stari Nikon D90 pa tudi jemlje slovo. Počasi mu odpovedujejo razni deli in že en čas imam na nakupovalnem spisku en luškan majhen brezzrcalnik. Ampak kaj, ko me vlečejo dol objektivi od DSLRja (bi jih še vedno rada uporabljala), cene brezzrcalnikov – no, vedno kaj bolj prioritetnega pride vmes: je crknil pralni stroj, pa olje je bilo treba kupit, pa lani sem praznovala okrogli rojstni dan, pa…

Vmes sem bila tudi na začetnem tečaju pri Arnetu Hodaliču. Sem dobila najhudejše darile (bone za Arnetove tečaje) za svoj okrogli rojstni dan lani, ki se ga ne omenja pri ženskah te starosti in lahko rečem samo PRIPOROČAM! Na tem tečaju sem res uživala. Pa še Markotovo surfaško fotko je pohvalil. Arne approves! Čeprav je bila slikana, khm, na avtomatiki. Nič rihtanja zaslonk, pa tega.

No, letos oktobra sem se prijavila še na nadaljevalni tečaj pri Arnetu in Katji. Ta je na terenu in potem na Photoshopu. Tu fejkanja več ni! Zdaj bom morala res enkrat in dokončno osvojit to zaslonko.

Wish me luck!

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail